Mikä on paras treffisivusto 2022?

Treffisivustot

Oi niitä aikoja, kun tavattiin ihmisiä baareissa ja klubeilla.

Poissa ovat sellaiset ja tilalle on tullut online-deittailu. Mutta miten voi tietää, miltä deittailusivustolta se Oikea löytyy? Ja millaiselta deittisivustolta löytyy ihan oikeasti laadukasta seuraa, eikä pelkästään vaan niitä, jotka keskittyvät lähinnä törkyviestien lähettelyyn? 

Tänä päivänä nettideittailun suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Netti on pullollaan erilaisia treffisivustoja, joten siinä menee äkkiä sormi suuhun, kun miettii, mikä niistä olisi paras ja luotettava. Paras on tietty vähän suhteellinen käsite, sillä se riippuu siitä, millaista seuraa olet hakemassa. Toiset sivustot tarjoavat vain satunnaisia tapaamisia ja toisilla voi tämän lisäksi etsiä myös elämänkumppania tositarkoituksella. 

Nettideittailu on kasvattanut suosiotaan erityisesti yli 55-vuotiaiden parissa. Suuret ikäluokatkin ovat rynnineet nettiin tietotekniikkataitojensa kehittyessä. Jopa yli 70-vuotiaat etsivät seuraa nettideittailun kautta. Onko siis bingoillat ja päivätanssit jo ihan so last season? 

Tässä artikkelissa käymme läpi suosituimpia treffisivustoja. 

Tinder

Tinder on helppokäyttöinen deittisivusto, tämä on ehdottomasti yksi sen parhaista puolista. Tinder on vähän kuin reaalielämä, jossa tapaamme kadulla uusia kasvoja ohi kulkiessa. Jos henkilö on kivannäköinen, hän kyllä kiinnittää huomiota, mutta monet eivät selvin päin uskalla tehdä mitään lähestymisyrityksiä. 

Tinderiin on helppo rekisteröityä ja sitä on myös helppo käyttää. Se on ilmainen palvelu, jossa on paljon käyttäjiä. Monille se on kuitenkin vain ajanviettotapa, eikä heillä ole mitään aikomusta edetäkään sen pidemmälle. Tinder on siis monelle vain hetkellisen mielihyväntunteen etsimispaikka. Monet pitävätkin Tinderiä melko pinnallisena paikkana. 

Tinderistä on tullut vähän kuin synonyymi kaikille deittisovelluksille, ihan kuin Google on sellainen kaikille hakukoneille. Kuitenkin myös Tinderistä voi löytää seuraa ja monet ovat sieltä löytäneet jopa elämänsä rakkauden. Iso osa parisuhteista syntyy edelleen tosielämässä, oikeassa kontaktissa. Vaikka toki nykyään nettideittailu on turvallinen tapa tutustua uusiin ihmisiin. 

EliittiKumppani

Eliittikumppani -sivustolla ei ole nimestään huolimatta käyttäjille mitään erityisiä tittelivaatimuksia tai minimitulotasoa, vaan siellä on paljon ihan asiallisia henkilöitä etsimässä itselleen sopivaa kumppania. Ikähaarukka on pääasiassa noin kolmikymppisiä ja siitä ylöspäin. 

Jos siis haluat löytää seuraa koulutetuista ja urahenkilöistä, Eliittikumppani on oikea osoite. Käyttäjät eivät ole niinkään perinteisiä sohvaperunoita vaan hieman aktiivisempia tyyppejä. 

Eliittikumppani -sivustolle liittyessä pitää täyttää mielenkiintoinen persoonallisuustesti, joka kertoo, mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun hakee seuraa ja tulevaa kumppania itselleen. Nimestään huolimatta sivusto ei ole mitenkään elitistinen, vaan sitä kannattaa kaikkien kokeilla. 

E-kontakti

e-Kontakti on monellakin tavalla Suomen suosituimpia deittailusivustoja. Sivut ovat olleet toiminnassa jo vuodesta 2009 ja ne ovat erityiset suositut nimenomaan vanhempien henkilöiden keskuudessa. 

Kumppanin etsiminen on vaivatonta e-Kontaktissa, sillä käyttäjiä on runsaasti. Näin siis myös tarjontaa on runsaasti, mistä valita. Asuitpa missä päin Suomea tahansa, deittiseuraa löytyy varmasti. Suurin käyttäjäikäryhmä on yli 40-vuotiaat, joten myös kypsempään ikään ehtineet löytävät varmasti itselleen seuraa. 

Voit itse filtteröidä haku-toiminnon avulla käyttäjiä omien kriteereidesi mukaisesti. Voit valita vaikkapa tupakoinnin, lapsitoiveiden, fyysisten mittojen, alkoholin käytön, liikunnallisuuden ynnä muiden vastaavien ominaisuuksien mukaan erilaisia filttereitä. Tämä on tutustumisen arvoinen sivusto vähintään 25-vuotiaille aikuisille. Positiivisia e-kontakti kokemuksia on runsaasti saatavilla.

Match.com

Tunnetuimpia deittisivustoja on Match.com, josta moni onkin löytänyt itselleen elämänkumppanin. Sivusto sopiikin henkilöille, jotka oat etsimässä tositarkoituksella seuraa. Useimmat käyttäjistä etsivät vakituista seurustelusuhdetta. 

Ylläpito tarkistaa rekisteröitymisen jälkeen profiilit, joten palvelussa esiintyy harvoin häiriökäyttäjiä ja sivuston ilme on asiallisen siisti. Halutessasi voit etsiä deittiseuraa ulkomaita myöden. Eniten Match.comin käyttäjiä on pääkaupunkiseudulla sekä isommissa kaupungeissa. 

Useimmat Match.comin käyttäjät ovat kolmikymppisiä, mutta ikähaarukka on jotain 20–55-vuotiaiden välillä. Seuraa on siis tarjolla kaikenikäisille. 

Uskaltaisinko etsiä nettideittailuseuraa?

Monet eroa harkitsevat voivat jännittää, että jäävät loppuiäkseen yksin. Deittailuun ja varsinkin netissä tapahtuvaa deittailuun kohdistuu ennakkoluuloja ja pelkoakin, joten monet tyytyvät onnettomaan parisuhteeseensa mielummin kuin eroavat. Useille pelkkä ajatuskin nettideittailusta voi olla luotaantyöntävä eivätkä he usko enää koskaan voivansa tavata ketään. 

On kuitenkin olemassa monia treffailusivustoja, joista valita. Parhaimmat niistä ovat turvallisia käyttää ja niillä on hyvä maine käyttäjien keskuudessa. Kannattaa siis olla avoin ja antaa niille mahdollisuus.

Saatat pitää myös näistä:

Sisällysluettelo